Verzenden en retourneren

Verzenden

Voor bestellingen onder de € 75,- (binnen Nederland) bedragen de verzendkosten € 5,95. Bij bestellingen vanaf € 75,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Dit geldt alleen als de levering in Nederland plaatsvindt. Voor leveringen naar België en Duitsland wordt € 9,95 in rekening gebracht.

Levertijd

Wij laten uw bestelling over het algemeen door PostNL naar uw huisadres of een ander door u opgegeven adres bezorgen. Als u uw bestelling geplaatst heeft, zorgen wij dat de bestelling binnen 2 werkdagen bij u wordt geleverd. Voorwaarde is wel dat het product bij ons op voorraad is. Uiteraard zijn wij bij de bezorging afhankelijk van PostNL, maar circa 99% van de aangeboden pakketten worden ook daadwerkelijk de volgende dag door PostNL bezorgd.

Track en trace code

Zodra wij uw bestelling hebben klaargemaakt voor verzending ontvang u van ons een mail met daarin een track en trace code om het verzendproces te volgen. Zo weet u precies wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Ook voor leveringen in België en Duitsland wordt een track en trace mail verzonden.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, exclusief verzendkosten, teruggestort. Enkel de kosten voor het retourneren van u thuis naar Kidzhout zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kidzhout geretourneerd worden.


Wilt u uw bestelling retour zenden? Stuur dan een mail met de volgende informatie naar info@kidzhout.nl. Wij helpen u daarna verder.

  • Naam
  • Ordernummer
  • Iban nummer
  • Reden retour
  • Evt. bijlage

Terugstorten orderbedrag

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits wij het product in goede orde retour hebben ontvangen. 

NB. Wanneer u een defect of verkeerd product van ons heeft ontvangen dan zijn de verzendkosten van het terugzenden voor rekening van Kidzhout.